(650) Trækhold
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Trækhold:
Vores trækhold er for helt nye ryttere og/eller små børn fra 3 til 5 år.
Her undervises i det basale omkring ridning og det at have med pony/heste at gøre.
Børn på trækhold skal have meget hjælp, hvorfor forældreopbakning som trækkere er nødvendig. Du lærer hvordan man sidder på en pony, og blive tryg ved den. Undervisningen foregår i roligt tempo i skridt og trav. Underviseren vurderer i samråd med forældre, hvornår det enkelte barn er klar til at komme videre til næste niveau.

Det forventes at forælderne selv hjælper deres børn med opsadling og med at trække deres børn rundt i de 30 minutter undervisningen vare.

Vi har et par store piger i stalden til at hjælpe, men det forventes, at I som forældre selv sammen med Jeres børn klare det meste selv.
Det forventes, at I møder min. 20 minutter før undervisningen starter.

Når du er tilmeldt vil der automatisk blive trukket hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort.
Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på holdet. Hvis du ønsker at blive udmeldt, skal det ske skriftligt til rideskolen@hillerodsportsrideklub.dk
Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er undervisning på grund af sommerferie.

Lørdag 09:00-09:30 Hillerød Sportsrideklub, Hal 1
Pris pr. rate  /  Pr. mdr
Under 18 år: 380 kr.
Over 18 år: 500,00 kr.
Pris fra nu, indtil 01.12.2019.
Under 18 år: 190,00 kr.
Over 18 år: 250,00 kr.